Bubbelaars aan het woord

"De ©Bubbelmethode geeft je extra focus en neemt afleiding weg. Je hoeft ook zelf niet meer na te denken over een pauze-moment, dat doet Trea al voor je. Als ik thuis zou werken zou ik veel korter hebben doorgewerkt vermoedelijk, en sneller afgeleid zijn geweest of mezelf eerder ‘beloond’ hebben."

Rogier uit Kampen

"Inspiratie kun je WEL afdwingen en dat had ik niet verwacht! Ik heb weer veel meer zin gekregen om verder te gaan schrijven. Dit had ik thuis nooit voor elkaar gekregen."

"Goed concept! Samen met anderen steeds een uur geconcentreerd schrijven aan je eigen werk. Opbrengst: 1 persbericht en 2,5 blog artikel. Volgende maand ben ik er weer bij!"

"Door de rust bleef ik schrijven, waar ik anders mijn computer had weggezet en iets anders was gaan doen omdat ik “geen inspiratie had”. Ik verwachtte hoofdstuk 1 van mijn boek te kunnen herschrijven. Ik deed veel meer! En kreeg ook nog allemaal handige tips Van Trea mee naar huis. Goed georganiseerd en goed uitgevoerd! Niet alleen voor gestresste kantoormensen en andersoortige deadlineplichtigen, maar ook voor creatievelingen die gewoon iets op papier willen krijgen."

Jitske uit Deventer

"Door de schrijfbubbel nam ik meer rust in het schrijven met als resultaat een hogere kwaliteit. Het was vooral super omdat je niet alleen zelf waardevolle tips krijgt, maar ook mee kijkt en luistert met anderen en daar leer ik van."

Christina uit Dronten

Gun jij jezelf focus, flow en inspiratie?